Presentkort

2020-03-31: Information gällande vårt gamla presentkort
Du som har ett presentkort från Cashcom (vår gamla presentkortsleverantör) kan ersätta ditt kort med ett nytt som gäller ett helt år till. Bytet sker i vår Informationsdisk på plan 1.
OBS! För att få byta Cashcom-presentkortet mot ett nytt krävs att det fortfarande är giltigt.

Presentkorten kan ej lösas in mot kontanter. Förlorat kort ersätts ej.


**************

2019-12-12: Nu har vi äntligen lanserat vårt nya efterlängtade presentkort!
De nya presentkorten, från leverantören EML, gäller för närvarande i alla butiker förutom Forex Bank och Hunkemöller. Kortet är giltigt ett år från inköpsdatum.

Vid retur av vara som är betald med Birsta City presentkort (EML) kan pengarna, i de flesta butiker, föras tillbaka på presentkortet (inom några bankdagar) så spara alltid ditt presentkort. Dubbelkolla med butiken att återbetalning fungerar till presentkort, det är olika kortterminaler/lösningar i alla butiker. Finns inte presentkortet kvar lämnar butiken tillgodokvitto i sin egen butik.

Endast kortbetalning vid köp av presentkort, gäller i både presentkortsautomaterna och i Informationsdisken.

Saldo på presentkort från EML kontrollerar du här >>

**************

2020-02-14 Uppdaterad information:  Företaget Cashcom som levererade våra tidigare presentkort, har försatts i konkurs. Vi vill att du ska känna dig trygg och oavsett vad som händer kommer vi se till att du inte blir drabbad och att du fortfarande kan nyttja beloppet på ditt giltiga Cashcom-presentkort hos oss.