Den perfekta presenten!

Den bästa presenten väljer man själv, eller hur? Ge bort Birsta City presentkort som gäller i de flesta butiker, restauranger och caféer i Birsta City så får mottagaren välja sin present själv. Minsta beloppsgräns är 100 SEK och högsta beloppsgräns är 5000 SEK. Endast kortbetalning.

GILTIGHETSTID:
Kortet är giltigt ett år från inköpsdatum, därefter går presentkortet inte att använda. Presentkorten kan ej lösas in mot kontanter. Förlorat kort ersätts ej.

BETALSÄTT:
Privatpersoner
Kortbetalning gäller både vid köp av presentkort i vår Informationsdisk, i presentkortsautomater och online i vår webbshop.

Företag
Företagsköp kan göras antingen via kortbetalning eller mot faktura i webbshopen. Fakturaköp sker via Riverty och en fakturakostnad tillkommer. Faktura (som PDF) och bekräftelse skickas direkt vid köpet och presentkorten kan hämtas/skickas först när fakturan är betald. Beställ därför i god tid och se till att ev. tidigarelägga betaldatum på fakturan för direkt/snabbar betalning (betalningsvillkor 30 dagar). Presentkort (färre än 20 st) skickas första vardagen efter att fakturan är registrerad som betald i systemet. För uthämtning, invänta mail med uthämtningskod som skickas när betalningen är registrerad.

Presentkorten gäller inte på Forex. Birsta City presentkort gäller inte på IKEA.
LEVERANSSÄTT WEBBSHOP:
Det finns olika leveranssätt att välja på, läs noggrant igenom och välj det som passar dig. Det går inte att ändra leveranssätt efter lagd order.

E-post: Mottagaren får ett mail med en uthämtningskod för uthämtning av presentkort i Informationsdisk eller i presentkortsautomater. Observera att presentkort måste hämtas inom 3 månader, därefter är uthämtningskoden inte giltig och presentkortet går inte att hämta/använda. Information om detta får både kund/mottagare automatiskt och om presentkortet inte hämtas får både kund och mottagare automatiskt en påminnelse en månad innan koden går ut. 


Sms: 
Mottagaren får ett sms med en uthämtningskod för uthämtning av presentkort i Informationsdisk eller i presentkortsautomater. Observera att presentkort måste hämtas inom 3 månader, därefter är uthämtningskoden inte giltig och presentkortet går inte att hämta/använda. Information om detta får både kund/mottagare automatiskt och om presentkortet inte hämtas får både kund och mottagare automatiskt en påminnelse en månad innan koden går ut. 

Post: Det är möjligt att få presentkort skickade per post (max 20 st). Porto tillkommer. Presentkorten skickas registrerade - ej laddade, och aktiveras via sms (instruktioner medföljer). Beställningen levereras av Postnord, Birsta City tar inte ansvar för ev. förseningar pga leverantören. Observera att vid köp av fler än 20 presentkort måste presentkorten hämtas i Birsta City, välj därför leveranssätt "Hämta presentkort i Birsta City". Presentkort (färre än 20 st) skickas första vardagen efter att köpet är gjort. 

Hämtas: Presentkorten hämtas i Informationsdisken mot uppvisande av uthämtningskod. Vid beställningar på mer än 20 presentkort, vänligen kontakta Informationsdisken innan du kommer så förbereds korten och utlämningen går smidigare. Tel. 070-265 22 33, mail infodisk.bc@gmail.com.

RETUR TILL PRESENTKORT:
Vid retur av vara som är betald med Birsta City presentkort kan pengarna, i de flesta butiker, föras tillbaka på presentkortet (inom några bankdagar) så spara alltid ditt presentkort. Dubbelkolla med butiken att återbetalning fungerar till presentkort, det är olika kortterminaler/lösningar i alla butiker. Har inte butiken möjlighet att föra tillbaka pengarna till presentkortet eller om kortet inte finns kvar lämnar butiken tillgodokvitto i sin egen butik.

Vanliga frågor hittar du här.