Levis cover image
Levis logo image

Levis Store

På Levi´s Store har vi jeans i blodet, det är något du märker så fort du kliver in hos oss. Vi är mycket stolta över vår butik, eftersom Levis är  ett av världens största och mest omtalade varumärken. Förutom ett komplett urval av olika jeans så finner du också t-shirts, tröjor, skjortor och jackor för både tjejer och killar.

Att hitta ett par jeans som passar perfekt kan vara en utmaning- men inte hos oss. På Levi´s Store finns Sveriges främsta denimexperter som hjälper till att hitta precis rätt jeans för dig. Dessutom har vi stenkoll på de senaste trenderna och kan guida dig rätt bland de tvättningar och slitningar som gäller just nu.

Just nu finns COMMUTER SERIES hos oss. Commuter är en serie med kläder som är gjord för dig med aktiv livsstil, har barn eller sitter mycket. Jeansen, koftan och jeansjackan i denna serie är både vatten- och smutsavstötande. Skjortan kan du svettas i utan att de syns och t-shirten andas något otroligt. Så vill du ta cykeln till jobbet utan att slita på jeansen (förstärkta i både grenen och bakfickorna), eller kanske gå på trottoaren utan att vara orolig att komma hem blöt och lortig av stänk från bilar? COMMUTER är svaret.

Varmt välkommen in!  HerrmodeDammode
  Logotype

  Birsta City

  Gesällvägen 1
  863 41 Sundsvall
  070-265 22 33

  Vi vill höra din åsikt!

  © 2021-2023

  Ingka Centres Holding BV