Birsta City presentkort

Birsta City presentkort

Den bästa presenten väljer man själv, eller hur? Ge bort Birsta City presentkort som gäller i de flesta butiker, restauranger och caféer i Birsta City så får mottagaren välja sin present själv. Presentkorten köps enkelt i vår Informationsdisk, i presentkortsautomater och online i vår webbshop nedan.

Minsta beloppsgräns är 100 SEK och högsta beloppsgräns är 5000 SEK. Endast kortbetalning. Presentkorten gäller inte på Forex, GIBB1 och IKEA.

Köp presentkort här

Kontrollera ditt presentkort

Kontrollera saldo

Giltighetstid

Kortet är giltigt ett år från inköpsdatum, därefter går presentkortet inte att använda. Presentkorten kan ej lösas in mot kontanter. Förlorat kort ersätts ej.

Leveranssätt webbshop

Det finns olika leveranssätt att välja på, läs noggrant igenom och välj det som passar dig. Det går inte att ändra leveranssätt efter lagd order.

E-post
Mottagaren får ett mail med en uthämtningskod för uthämtning av presentkort i Informationsdisk eller i presentkortsautomater. Observera att presentkort måste hämtas inom 3 månader, därefter är uthämtningskoden inte giltig och presentkortet går inte att hämta/använda. Information om detta får både kund/mottagare automatiskt och om presentkortet inte hämtas får både kund och mottagare automatiskt en påminnelse en månad innan koden går ut.

Sms
Mottagaren får ett sms med en uthämtningskod för uthämtning av presentkort i Informationsdisk eller i presentkortsautomater. Observera att presentkort måste hämtas inom 3 månader, därefter är uthämtningskoden inte giltig och presentkortet går inte att hämta/använda. Information om detta får både kund/mottagare automatiskt och om presentkortet inte hämtas får både kund och mottagare automatiskt en påminnelse en månad innan koden går ut.

Post
Det är möjligt att få presentkort skickade per post (max 20 st). Porto tillkommer. Presentkorten skickas registrerade - ej laddade, och aktiveras via sms (instruktioner medföljer). Beställningen levereras av Postnord, Birsta City tar inte ansvar för ev. förseningar pga leverantören. Observera att vid köp av fler än 20 presentkort måste presentkorten hämtas i Birsta City, välj därför leveranssätt "Hämta presentkort i Birsta City". Presentkort (färre än 20 st) skickas första vardagen efter att köpet är gjort.

Hämtas
Presentkorten hämtas i Informationsdisken mot uppvisande av uthämtningskod. Vid beställningar på mer än 20 presentkort, vänligen kontakta Informationsdisken innan du kommer så förbereds korten och utlämningen går smidigare. Tel. 070-265 22 33, mail infodisk.bc@gmail.com.

Betalsätt

Privatpersoner
Kortbetalning gäller både vid köp av presentkort i vår Informationsdisk, i presentkortsautomater och online i vår webbshop.

Företag
Företagsköp kan göras antingen via kortbetalning eller mot faktura i webbshopen. Fakturaköp sker via Arvato och en fakturakostnad på 35 kr tillkommer. Faktura och bekräftelse skickas direkt vid köpet och presentkorten kan hämtas/skickas först när fakturan är betald. Beställ därför i god tid. Presentkort (färre än 20 st) skickas första vardagen efter att fakturan är registrerad som betald i systemet.

Returer

Vid retur av vara som är betald med Birsta City presentkort kan pengarna, i de flesta butiker, föras tillbaka på presentkortet (inom några bankdagar) så spara alltid ditt presentkort. Dubbelkolla med butiken att återbetalning fungerar till presentkort, det är olika kortterminaler/lösningar i alla butiker. Har inte butiken möjlighet att föra tillbaka pengarna till presentkortet eller om kortet inte finns kvar lämnar butiken tillgodokvitto i sin egen butik.

Vanliga frågor hittar du här.Logotype

Birsta City

Gesällvägen 1
863 41 Sundsvall
070-265 22 33

Vi vill höra din åsikt!

© 2021-2023

Ingka Centres Holding BV