Hyr eventyta eller pop up

Birsta City har ett antal eventytor som företag och föreningar kan hyra för att marknadsföra sig eller skapa ett event. Fastighetsägaren Ingka Centres väljer med omsorg vilka som får hyra eventytorna eftersom alla aktiviteter i shoppingcentret ska innebära ett mervärde för våra kunder och tillföra en positiv besöksupplevelse. Önskar man bedriva försäljning är det möjligt om man hyr en yta under en längre tid, som vid en pop-up butik.


INTRESSERAD AV ATT HYRA EVENTYTA?
Skicka en eventförfrågan till oss per mail till centrumledning@birstacity.se med nedanstående information:

  • Konceptbeskrivning av event

  • Önskad storlek på yta

  • Önskat datum och tid


Efter att vi mottagit en skriftliga förfrågan återkommer vi med mer information och beslut. Med anledning av det har vi valt att genomgående avböja alla förslag kring endast flyersutdelning eller i andra former ren informationsöverlämning till kunderna. Vi hyr ej ut eventytor till privatpersoner och F-skatt ska kunna styrkas av kund. Ingka Centres förbehåller sig rätten att neka event oavsett anledning.

INTRESSERAD AV ATT HYRA EN POP UP?
Pop-up butiker är ett unikt och spännande tillskott till vår mötesplats. Dessa tillfälliga koncept erbjuder besökare möjligheten att upptäcka nya och framväxande varumärken och produkter, vilket lägger till ett element av överraskning och nyhet till deras besök.

Det går att hyra en pop up-lokal under en kortare period i en för tillfället ledig lokal upp till 9 månader. Det gör det möjligt för företag att testa sitt koncept i Birsta City. Om du söker en pop up-lokal som passar just dina behov - tveka inte att höra av dig till oss med frågor eller önskemål!

Skicka en förfrågan till oss och beskriv din idé. Bifoga gärna konceptskisser.

Kontakta Elina Sandin: elina.sandin@ingka.com


INTRESSERAD AV ATT SYNAS I ANDRA STÄDER?
Välkommen att kontakta något av INGKA Centres fem köpcentrum i Sverige:
Hyra eventyta | Avion Shopping Hyra lokal & eventytor | i-HUSET Hyra eventyta & butikslokal | Erikslund Shopping Center Hyr eventyta eller pop up | Kungens Kurva Shoppingcenter

Logotype

Birsta City

Gesällvägen 1
863 41 Sundsvall
070-265 22 33

Vi vill höra din åsikt!

© Ingka Centres Holding B.V. 2024