konferensrum "meet up"

Välkommen att mötas!  

Planerar ditt företag eller förening ett möte, konferens eller en workshop? Vi välkomnar upp till 14 personer till ett modernt och trivsamt mötesrum privat beläget i Birsta City. Rummets unika och kreativa miljö tillsammans med modern mötesutrustning bjuder in till en lyckad mötesdag. Rummet ligger privat i våra backstageområden men med smidig anslutning till köpcentrumets breda utbud och puls. Här finns utrymme för såväl inspirerande möten, utbildningar eller varför inte en Kick off? Helt enkelt en plats där det är lätt att trivas och meet up!

Prissättning för rum - upp till 14 personer

Heldag kl. 8-17 2.500 kr
Helkväll kl. 13–21 2.500 kr
Förmiddag kl. 8–12 1.500 kr
Eftermiddag kl. 13–17 1.500 kr
Kväll kl. 18–21 1.300 kr

Priserna är angivna i SEK, exkl. moms

Bokning
Maila in din förfrågan till centrumledning@birstacity.se. Ange vilket datum du vill boka, mellan vilka tider och antal personer. Ange också dina kontaktuppgifter samt vilket företag och faktureringsuppgifter. Bekräftelse kommer inom 24 h på vardagar.

Praktisk information
Mötesrummet ligger på plan 2 och är lättillgängligt även vid handikapp. Birsta City har mer än 90 butiker, caféer och restauranger med IKEA som närmsta granne. I direkt anslutning till köpcentrumet finns 2500 fria parkeringsplatser.

Läs mer i vår folder – Meet Up Birsta City

Välkommen till Meet up!

Meet up konferensrum
Meet up konferensrum
Meet up konferensrum