Live shopping

Inspiration och live videoshopping
Välkommen till Birsta City Live! Under januari och februari sändes åtta avsnitt med chans att få följa med oss på en energifylld och inspirationsrik resa i vår mötesplats och smaka på allt vad Birsta City har att erbjuda. Tillsammans med våra programledare och alla butiker, restauranger och caféer i Birsta City går vi igenom de hetaste trenderna och tipsen inom mode, mat, inredning, wellness och beauty. 

Birsta City live, avsnitt 8

Avsnitt 8 - Inredningstrender 2021

Vilka mönster, färger och material ska vi satsa på i hemmet 2021? IKEA guidar oss kring inredningstrenderna för våren och sommaren! Vi träffar även goa medarbetare på några av Birsta Citys alla inredningsbutiker.

Missa inte detta!

Birsta City live, avsnitt 7

Avsnitt 7 - Birsta City Food

Vi får lära oss baka den ultimata pizzan hos Donatello, blir fikasugna hos Café Charm och inser att det går alldeles ypperligt att äta gott från Birsta Citys samtliga restauranger och caféer även hemma. Missa inte detta!


Birsta City live, avsnitt 6

Avsnitt 6 - Birsta City x Anton Ewald

I det här avsnittet gästas vi av Melloaktuella Anton Ewald som, förutom att framföra sin nya singel New Religion, även ger sina mode- och stiltips. Missa inte detta!


Birsta City live, avsnitt 5

Avsnitt 5 - Sportlov

Intersport, Peak Performance, Kahls The & Kaffe och Synsam ger sina bästa tips inför sportlovet. Missa inte detta!

Birsta City live, avsnitt 4

Avsnitt 4 - Vårmode & trender

Vintern till trots så är våra butiker nu sprängfyllda av härligt vårmode! Vi besöker ett flertal butiker och snackar vårens modetrender för både henne och honom. Och självklart kan du även shoppa produkterna som visas med fri hemleverans - redan samma dag. Missa inte detta!


Birsta City live, avsnitt 3

Avsnitt 3 - Alla hjärtans dag

Söndag 14 februari är Kärlekens Dag! I detta avsnitt av Birsta City Live får du de ultimata tipsen på hur du bäst firar din älskling, vän och/eller kära familjemedlem. Häng med oss till (bland andra) floristen, underklädesexperten och guldsmeden och ta chansen att inspireras och shoppa Live - med fri hemleverans redan samma dag. 


Birsta City live, Avsnitt 2

Avsnitt 2 - Hållbarhet

I avsnitt 2 av Birsta City Live djupdyker vi i några av alla hållbara alternativ som hittas i våra butiker. För visst går det att leva mer hållbart oavsett om det handlar om inredning, mode eller skönhet. Häng med på en inspirerande tur runtom i centrat där vi möter härlig butikspersonal som delar sina bästa tips för en mer hållbar vardag Se vår livesändning


Birsta City live, Avsnitt 1

Avsnitt 1 - Nystart! Hälsa & skönhet

I Birsta City Live avsnitt 1 välkomnar vi 2021 genom att fokusera på skönhet och hälsa. Vi får tipsen som behövs för den ultimata träningen - hemma! Känner och klämmer på vinterns mesta hemmaspa-produkter, samt får skönhetstipsen som räddar en vintertrött hud av hudvårdsexperten. Detta och mycket mer.   Se den inspelade avsnittet