våra butiker erbjuder...

Nu erbjuder flera av våra butiker nya smarta lösningar för att göra din vardag lite lättare. Listan fylls på kontinuerligt.

BikBok
Reservera varan i webshopen på www.bikbok.se och hämta/köp varan i butik inom 2 dagar. Tel. 010-206 34 04.

Buketten
Skicka blombud till den du tycker om! Buketten är ombud för Interflora. Ring butiken 060-56 88 56 så hjälper de dig med din beställning. Betalning via Swish.

Dressmann XL
Reservera varor för upphämtning direkt i butik. Gå in på www.dressmann.com, välj köp 2XL-9XL, välj din vara, klicka på sök/reservera i butik. Detta kan man även göra via telefon genom att ringa direkt till butiken på 010-206 34 49.

Elgiganten Phone House
Elgiganten Phone Houser erbjuder möjlighet att förboka produkter på www.elgiganten.se för hämtning i butik. Det är också möjligt att kontakta kundtjänst på 0771-115 115 så hjälper de till med bokningen. Butiken erbjuder också betalning via Swish.  

 

Indiska
Indiska erbjuder möjligheten att leverera varor ut till bilen mellan kl. 13 och 16 (betalning via Swish). Ring butiken på 060-52 56 30 så hjälper de dig med din beställning. Du kan även handla via Click&Collect på indiska.com och hämta din påse i butik alternativt leverans ut till bilen. 

Panduro Hobby
Panduro Hobby erbjuder utlämning på parkeringen vid avtalad tidpunkt mellan 13.00-16.00.
Ring eller maila in din beställning på butik121@panduro.se eller 060-52 57 55. Betalning via Swish.

Rituals
Ring till butiken på 060-12 14 90 och lägg din beställning så plockar butiken ihop produkterna som du sedan snabbt hämtar i butik. 

På plats i butik finns också möjligheten att få hjälp att plocka ihop produkter, slå in osv så kunden minskar kontakt med de publika ytorna.

 

Riva Mode
Riva Mode erbjuder alla kunder ensam shoppingtid i butiken med sin serviceinriktade personal. Ring oss på 060-15 76 20 för tidsbokning.

Ser du snygga intressanta plagg på butikens Facebook och Instagram? Ring butiken så berättar de mer samt lägger undan till dig.

 

Smarteyes
Du som känner dig osäker inför ett besök hos Smarteyes eller tillhör riskgrupp kan boka en tid i butiken då du är själv utan andra kunder. Kontakta butiken på 060-700 95 51 eller birsta@smarteyes.se för att boka en tid.Teknikmagasinet
Butiken erbjuder Click & Collect där du som kund snabbt och enkelt kan boka produkter via teknikmagasinet.se och sedan hämta ut varan i butik. Butiken erbjuder även, i mån av tid, att komma ut med produkterna till parkeringen där det då betalas med Swish.

Trudes Frisörer
Beställ dina produkter på www.trudes.se och få det hemskickat. Bokning av behandling kan ske i eget rum med frisören om så önskas. Kontakta butiken på 060-52 59 10 eller birsta@trudes.se.

 

Waynes Coffee
1. Ladda ner appen Waynes Coffee. 
2. Fyll i vad du önskar att beställa, du kan även välja tid när du önskar hämta/ äta på plats. 
3. Betalar gör du direkt via appen när du beställer. 

Hur enkelt som helst! Samla poäng och få olika erbjudanden via appen. Såklart helt gratis.