Dressman cover for birsta city.
Global Dressmann logo

Dressmann

Dressmann har för avsikt att täcka det totala klädbehovet för alla kvalitets och prismedvetna män. Med ett stort urval av kläder till män i alla åldrar tillför vi konceptet ”value for money” till alla våra kunder. Urvalet i butikerna varierar från fritid och baströjor till konfektion.

Dressmann är Nordens största klädkedja inom herrkläder med 400 butiker i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Lettland, Island och Tyskland. Dressmann är en del av textilkoncernen Varner-Gruppen som har sin centraladministration i Billingstad utanför Oslo.

GARANTIER

Knappgaranti: Knapparna på våra skjortor faller inte av. Men om en knapp trots allt skullelossna så byter vi ut din skjorta mot en ny.

Mix & match: Vid köp av kostym kan du välja den storlek på kavaj och byxa som passar dig bäst.

En av Sveriges bästa garantier på öppet köp: Öppet köp i 6 månader på alla våra varor.

Dressmanns omfattande kvalitetskontroller och höga serviceambition gör att vi kan erbjuda dig marknadens bästa kundgaranti. Vill du byta eller returnera en vara kan du göra det i alla Dressmanns butiker, även över landgränserna och mot uppvisande av kvitto.

Bli medlem i vår kundklubb – Friends of Dressmann
Det ska löna sig att vara en lojal kund hos Dressmann! Som medlem i Friends of Dressmann mottar du personliga erbjudanden och tips om nyheter och kampanjer först.
Bli medlem i Friends of Dressmann och få:

  • 5% i bonus på alla registrerade köp

  • Fri frakt i webshopen

  • 10% rabatt på en vara vid registrering (gäller ord.pris)

  • Personliga erbjudanden

HerrmodeAccessoarer & Ur
Logotype

Birsta City

Gesällvägen 1
863 41 Sundsvall
070-265 22 33

Vi vill höra din åsikt!

© 2021-2023

Ingka Centres Holding BV