Kronans Apotek cover bild
Kronans apotek logo image

Kronans apotek

Kronans Apotek är Sveriges tredje största apotekskedja med närmare 300 apotek från Trelleborg i söder till Malmberget i norr. Vi sätter dig som kund i fokus.

Vi är stolta över att få välkomna dig till vår butik i Birsta City där du kan hämta ut dina recept och hitta produkter för din hälsa och skönhet. Kronans Apotek vill alltid ge dig som kund den bästa möjliga service. Vårt mål är att ge dig som kund en bättre hälsa.

Vi vill ha långsiktiga relationer med dig genom att erbjuda rådgivning och service, med integritet och omtanke, utifrån dina behov.

Vi har kunskap om allt som rör kundernas egen vård, skönhet och hälsa. Här är våra medarbetares kompetens  och motivation oerhört viktig.

Vår kärnverksamhet är de receptbelagda läkemedlen. Vi ser våra apotek som en viktig del av svensk hälso- och sjukvård. På våra apotek möter vi i regel patienterna oftare än läkaren och sjuksköterskorna. Apoteken har därför också en viktig uppgift att förmedla rådgivning och information till patienterna. Inte minst för att säkra en god läkemedelsbehandling.

Vi är ett modernt apotek för kunden i tiden.Apotek & OptikSkönhet
Logotype

Birsta City

Gesällvägen 1
863 41 Sundsvall
070-265 22 33

Vi vill höra din åsikt!

© 2021-2023

Ingka Centres Holding BV