Re-adventure (Circuit)

  * E N   D E L   A V   C I R C U I T *

  Re-adventure & Circuit bidrar till en hållbar konsumtion.

  Vill du cirkulera med oss och sälja det du inte använder?
  Vi är destinationen för Outdoor Second Hand med visionen att få fler konsumenter att bli cirkulenter. Vi vet att många kläder tål att användas längre än vad som sker idag så låt dom få uppleva nya äventyr hos oss!

  Vi tar emot kända varumärken i gott skick för herr, dam & barn. Allt skall vara helt och nytvättat samt i ett sådant skick att du själv skulle kunna tänka dig att bära dem. Kängor och skor ska vara rena och sulan ska vara fri från smuts. Vi tar emot kläder för utomhus aktiviteter och träning samt accessoarer som tex ryggsäckar, väskor, vandringskängor, löparskor med mera.

  Välkommen att lämna in dina favoriter till oss på Circuit där vi skapar ett konto till dig samt prissätter dina produkter. Det du lämnat in finns till försäljning i butiken i 60 dagar, efter det får du själv kontakta oss för att eventuellt förlänga tiden eller hämta upp det vi inte lyckats sälja. Om du väljer att inte ta tillbaka dina kläder så skänker vi det till välgörenhet. Vi säljer på kommission vilket betyder att du som inlämnare får betalt när plagget är sålt. Ersättningen till dig är 40% av försäljningspriset vilket sätts in på ditt konto på anmodan av dig. Du kan självklart använda det för att handla i butiken.

  Läs om re-adventure på: www.re-adventure.com

  Hobby & FritidHälsa & VälbefinnandeSport
  Logotype

  Birsta City

  Gesällvägen 1
  863 41 Sundsvall
  070-265 22 33

  Vi vill höra din åsikt!

  © 2021-2023

  Ingka Centres Holding BV