Tidigare evenemang
18 sep. - 1 okt. 2023

Circuit Fashion Week

Vecka 38 och 39 slår vi upp dörrarna till vår egen cirkulära modevecka. Upptäck och inspireras av den hållbara garderoben och höstens trender med modigt mode som håller i längden, framtagen i samarbete med mode- och stilprofilen Emma Danielsson.

Lördag 23 september

Stilföreläsning med Emma Danielsson: Den hållbara garderoben

Tid: Kl. 11.30 och kl. 14.00

Att klä sig i vardagen ska vara enkelt och roligt! Välkommen på stilföreläsning med Emma Danielsson som har arbetat med styling och mode i över 15 år. Hon guidar dig till hur du hittar din personliga stil och hur du bygger en garderob som håller över tid. Dessutom bjuder hon på en trendspaning där hon ringar in de viktigaste nyckelplaggen, färgerna och materialen som gäller i höst och vinter. 

Vi bjuder såklart på något litet gott att äta och dricka!

Lansering av nytt varumärke: Vinara

Under lördagen erbjuder Vinara en goodiebag till dig som köper något från deras butik. Gäller så långt lagret räcker. Som medlem får du även 15% på ett helt köp, samt gratis varuprover. Bli medlem på vinara.se

Workshop: Re:make - Den trendiga rosetten

Tid: Kl. 13:00

Har du ett plagg , väskor, accessoarer eller skor som du vill höja trendfaktorn på? Vad kul!
Välkommen på en remake-workshop i Circuit lördag 23/9 kl. 13-14.30, där ni tillsammans med 3RE Design Studio skapar höstens trendiga asseccoarer – allt självklart av återvunnet material.

Workshopen är på engelska, den är kostnadsfri och ingen anmälan krävs.

Onsdag 27 september

Workshop: Växtfärga en tygpåse

Tid: 18:00

Prova växtfärga en tygpåse i 100% återvunnen bomull tillsammans med Vallmo & Vintage. Workshopen och tygpåsen som du färgar är kostnadsfritt. Påsen behöver en viss torktid och du kommer bli informerad om när du är välkommen in att hämta den.

Begränsat antal platser! Anmälan görs till: event@birstacity.se senast 25/9 kl. Ange ”Workshop: växtfärgning” som ämne i mejlet. Vid färre än 6 anmälda kan workshopen komma att ställas in.

Torsdag 28 september

Workshop: Silversmide - skapa en silverring eller ett silver hänge

Tid: Kl. 17:00

Gör ett silversmycke av återvunnet silver tillsammans med Julee & Co, med möjlighet att gå hem så snart du har färdigställt ditt smycke.

Workshopen och smycket är kostnadsfritt och smycket ni väljer att skapa får ni med er hem.

Begränsat antal platser! Anmälan görs till: event@birstacity.se senast 26/9. Ange ”silversmides workshop” som ämne i mejlet. Vid färre än 4 anmälda kan workshopen komma att ställas in.

Logotype

Birsta City

Gesällvägen 1
863 41 Sundsvall
070-265 22 33

Vi vill höra din åsikt!

© 2021-2023

Ingka Centres Holding BV